top of page
Pulldown og frivægte, Lindberg Træning

Centeret

Lindberg Træning er dit fitnesscenter i Funder. Her kan du træne i hyggelige omgivelser med nyt professionelt træningsudstyr fra blandt andre Fitnessgruppen og Teramed.

Centerets udstyr er nøje udvalgt til at give dig den bedst mulige træning og hjælpe dig mod dine mål. Uanset om du er til træning i maskiner eller med frivægte, er der masser af muligheder for effektiv, sjov og varierende træning. Har du brug for sparring i forbindelse med din træning er der også mulighed for personlig træning.

Udover gode træningsfaciliteter har vi stort fokus på, at centeret skal være et hyggeligt sted at opholde sig. Før og/eller efter træningen kan du sidde og nyde en kop gratis kaffe/te eller andet ved de opstillede borde samt den hyggelige atmosfære i centeret.

 

Uanset hvor gamle de er, er du velkommen til at have dine børn med i centeret - så længe de ikke er til gene eller ulempe for de andre trænende. 

Første sal          

På første sal finder du vores hyggeligt indrettede behandlerrum, hvor du kan få massage.

 

Udenfor rummene kan du sidde i de behagelige stole og vente på det bliver din tur til at få behandling eller bare sidde og slappe af efter en god træning.

Det er også på første sal, du finder vores undervisnings- og holdtræningsrum. Der vil her løbende blive holdt diverse events. følg med på vores Facebook-side for at holde dig opdateret.

Massage
bottom of page