top of page

Fragt

Bestillinger afgivet på hverdage inden kl. 11 afsendes som udgangspunkt samme dag og kan forventes leveret førstkommende hverdag.

Forsendelsesmuligheder

GLS - Med omdeling

Pakken sendes med GLS, som forsøger at levere den hos dig på den angivne adresse i tidsrummet 7-16. Er du ikke hjemme på leveringstidspunktet, vil GLS lægge en afhentningsseddel i din postkasse. Du kan hente din pakke i nærmeste pakkeshop allerede samme dag efter kl. 16.00 eller inden for de næste 10 hverdage. Bliver pakken ikke afhentet, vil den blive returneret til Lindberg Træning og Massage.

Levering med GLS koster 50 kr. Ved ordrer over 500 kr., er levering gratis.

 

GLS - Pakkeshop

Når du får dine pakker leveret gennem GLS Pakkeshop sendes den til en pakkeshop i nærheden af hvor du bor, eller et andet sted du kommer forbi. Du vælger helt frit blandt alle GLS Pakkeshops i Danmark. Du kan afhente din pakke hos Pakkeshoppen i op til 10 dage efter ankomst. Bliver pakken ikke afhentet, vil den blive returneret til Lindberg Træning og Massage. Er den valgte pakkeshop fuld, har GLS ret til at tage pakken med til nærmeste ledige pakkeshop.

GLS sender dig en e-mail og evt. en sms når pakken er afsendt fra deres central og er på vej mod din pakkeshop. I denne e-mail står der, hvornår du kan afhente pakken. Når du afhenter pakken i pakkeshoppen, skal du medbringen den tilsendte e-mail/sms eller det pakkenummer som du har fået oplyst samt gyldig billedlegitimation.

Levering til GLS pakkeshop koster 40 kr. Ved ordrer over 500 kr., er levering gratis.

Som udgangspunkt vil pakken blive sendt til den pakkeshop, der er nærmest din adresse. Hvis du ønsker pakken leveret til en anden pakkeshop, bedes du notere hvilken i kommentarfeltet.

Du kan finde ud af hvor der ligger en pakkeshop her

Bring - Pakkeshop

Når du får dine pakker leveret gennem Bring Pakkeshop sendes den til en pakkeshop i nærheden af hvor du bor, eller et andet sted du kommer forbi. Du vælger helt frit blandt alle Bring Pakkeshops i Danmark. Pakker adviseres via sms, e-mail eller brev, og alle pakker kan trackes via deres hjemmeside. Leveringstiden er 1-4 dage i Norden.

Som udgangspunkt vil pakken blive sendt til den pakkeshop, der er nærmest din adresse. Hvis du ønsker pakken leveret til en anden pakkeshop, bedes du notere hvilken i kommentarfeltet.

Du kan finde ud af hvor der ligger en pakkeshop her

Postnord - Uden omdeling

Pakken leveres til et af PostNords over 1550 udleveringssteder eller Pakkeboks med MyPack Collect mandag-lørdag. Det betyder, at du kan hente dine pakker på posthuset eller i Pakkeboksen allerede om lørdagen i stedet for at vente til efter weekenden.. Du modtager en sms eller e-mail, når pakken kan hentes. 

Levering med Postnord koster 50 kr. Ved ordrer over 500 kr., er levering gratis.

Som udgangspunkt vil pakken blive sendt til det udleveringssted, der er nærmest din adresse. Hvis du ønsker pakken leveret til et andet udleveringssted, bedes du notere hvilket i kommentarfeltet.

Du kan finde ud af hvor der ligger et udleveringssted her

Afhentning

Varer bestilt inden kl. 15 til afhentning, kan afhentes førstkommende hverdag fra kl. 9. Du modtager en besked på SMS og/eller e-mail, når dine varer er klar til afhentning. Der er åbent for afhentning alle hverdage fra 8-16 og efter aftale.

bottom of page