190610427_165099365566522_30947002944632

Lindberg Træning og Massage

Træn i hyggelige omgivelser med nyt professionelt træningsudstyr fra Fitnessgruppen.

Vores træningsmaskiner er nøje udvalgte til effektiv træning af hele kroppen og frivægtsudstyret giver mulighed for mere avancerede og udfordrende øvelser.

Vi har lagt stor vægt på, at det skal være hyggeligt at opholde sig i centret. Vi har derfor hængt pynt på væggene og sat blomster i vindueskarmene. Der er ligeledes borde og stole, hvor man kan sidde og få en kop gratis kaffe eller te.

Uanset hvad dit mål er med træningen og hvilke forudsætninger du har for at træne, er du meget velkommen hos Lindberg Træning og Massage. 

Børn er velkomne i centret, men husk at tage hensyn. Der er plads til barnevognen lige uden for bagdøren, hvor der er overdækket.

jESPER (2).png

Jesper Lindberg Jensen

Fysioterapeut og personlig træner

Via min uddannelse har jeg et indblik i kroppens funktioner, og hvilke gavnlige effekter fysisk træning har på disse. Det gælder ikke kun den fysiske funktion men også den psykiske. Jeg vil gerne give alle en mulighed for at træne og dermed få gavn af alle de positive effekter, som konditions-og styrketræning giver. Mit mål er at få så mange som muligt til at træne - uanset om de er 30 eller 80 og om de er raske eller har en fysisk eller psykisk sygdom. Jeg har deltaget i flere kurser om smerte, og er derfor opdateret i den nyeste viden omkring træning med og behandling af længerevarende smerter.

 

Jeg har hele mit liv været aktiv indenfor forskellige sportsgrene og har ca. 10 års erfaring med styrketræning. Derigennem har jeg hjulpet flere med træningsplanlægning og optimering af teknik ligesom jeg har trænet børn og unge i badminton og rugby.

Du kan finde mig i centret som minimum alle hverdage fra 8-16, hvor jeg vil være behjælpelig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Professionbachelor i fysioterapi, 

VIA University College, Holstebro

 

Workshop 1+2 squat, bænkpres og dødløft, Jacob Beermann, maxer.dk

Moderne Smertevidenskab

Simon Roost Kirkegaard, Smertevidenskab.dk

Grundkursus i Smertevidenskab

Morten Høgh, videnomsmerter.dk

Neuroscience og smertefysiologi

Morten Høgh, videnomsmerter.dk

Uddannelse og kurser

2014-2017

 

Sep. 2018

 

Sep. 2019

 

Dec. 2019

Mar. 2020